4 Απλοί λόγοι γιατί να ασχοληθείς με την online επιχειρηματικότητα


Τι είναι Online Επιχειρηματικότητα

 

Online επιχειρηματικότητα είναι η εμπορία άυλων προϊόντων και υπηρεσιών μέσω διαδικτύου. Στο πιο κάτω κείμενο θα δεις επιγραμματικά 4 λόγους για τους οποίους αξίζει να ασχοληθείς με την online επιχειρηματικότητα.

 

online επιχειρηματικότητα

 

  1. Έχεις τεράστιο πιθανό πελατολόγιο

Από τη στιγμή που δραστηριοποίησε στο ίντερνετ, αν μπορείς να εξυπηρετείς τους πελάτες σου εξ αποστάσεως, πρακτικά δεν έχεις γεωγραφικούς περιορισμούς. Άρα οι πιθανοί σου πελάτες αυξάνονται από μερικές χιλιάδες, σε αρκετά εκατομμύρια. Επίσης, η επικοινωνία γίνεται με emails και σωστή στρατηγική, όχι με πιεστικά τηλεφωνήματα.

 

  1. Στοχεύεις άτομα που δεδομένα ενδιαφέρονται

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου βρίσκετε μαζεμένος ο κόσμος μπορούνε να σε βοηθήσουν, με πληρωμένες διαφημίσεις, να στοχεύσεις άτομα που δεδομένα ενδιαφέρονται για το είδος των προϊόντων ή υπηρεσιών σου. Έτσι τα λεφτά που ξοδεύεις σε διαφήμιση παίρνουν τόπο πολύ πιο εύκολα.

 

  1. Έχεις τεράστια περιθώρια κέρδους

Τα άυλα προϊόντα και υπηρεσίες που συνήθως προωθούνται στο ίντερνετ δεν τα φτιάχνεις εσύ ο ίδιος. Τα φτιάχνει άλλος και εσύ κερδίζεις μια τεράστια προμήθεια απ’ τις πωλήσεις σου. Το γεγονός ότι το κόστος κατασκευής είναι τρομερά χαμηλότερο από τα υλικά προϊόντα και ότι τα μεταφορικά είναι ανύπαρκτα αφήνει πολύ ψηλό ποσοστό κερδοφορίας.

 

  1. Είναι τρομερά φθηνότερο

Αν κάποτε σκέφτηκες να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση, ή αν έχεις ήδη, και σε σταμάτησε το μεγάλο κόστος, ξέρεις τι εννοώ. Το κόστος για να ξεκινήσεις μια online επιχείρηση δεν είναι χιλιάδες ευρώ, αλλά εκατοντάδες! Στη δική μας περίπτωση, τους τελευταίους μήνες δείχνουμε σε ενδιαφερόμενους μέσα από πρακτικά σεμινάρια πώς να ξεκινήσουν τη δική τους ψηφιακή επιχείρηση με λιγότερο από €100! Μιλάμε για αστεία ποσά μια που σε αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνετε και η εκπαίδευση σου!

 

Εσύ θες να μάθεις πως μπορείς να ξεκινήσεις τη δική σου ψηφιακή επιχείρηση το συντομότερο;

 

online επιχειρηματικότητα

 

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, χωρίς καμία δέσμευση, πάτησε το σύνδεσμο εδώ και άφησε τα στοιχεία σου για μια πιο λεπτομερή ενημέρωση, χωρίς κόστος.

 


Χάρης Λειβαδιώτης

harris@smartworkrocks.com

harris 150

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *