Γιατί να διαφημίσω στο ίντερνετ;


Ποιος Ο Λόγος;

 

Ένα εύλογο ερώτημα που εμπίπτει είναι το «Γιατί κάποιος να ασχοληθεί με την διαφήμιση στο ίντερνετ;». Οι λόγοι είναι οι εξής:

 

  • internet_marketingΕίναι πολύ φθηνότερο από οποιοδήποτε άλλο μέσο και εύκολα αλλάζει η διαφήμιση αν χρειαστεί. Με έξοδα 5-10 ευρώ βλέπουμε αν η διαφήμιση αποδίδει και αν όχι την αλλάζουμε. Αν τυπώσουμε 10000 φυλλάδια το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο και αν υπάρχει τυπογραφικό λάθος δεν αλλάζει.

  • Μπορείτε να επιλέξετε τις κατηγορίες ατόμων που βλέπουν τη διαφήμιση σας και να ορίσετε αυτές που είναι πιο πιθανό να γίνουν πελάτες σας. Έτσι τα χρήματα που ξοδεύετε παίρνουν αξία. Ένα εστιατόριο στην Λευκωσία δεν χρειάζεται διαφήμιση σε κάτοικους Λεμεσού. Ένα κατάστημα με γυναικεία είδη δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαφημίζετε σε άντρες.

  • Μπορείτε να κάνετε δωρεάν επακολούθηση μέσω emails κτίζοντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης με τους υποψήφιους πελάτες σας. Ίσως τώρα να μην είναι έτοιμοι να αγοράσουν, αλλά με την συνεχή επακολούθηση τους κρατάτε ζεστό το ενδιαφέρον και τους προτείνετε κι’ άλλα προϊόντα σας ανά τακτά διαστήματα.

 

Από στατιστικές έρευνες, μάθαμε ότι το 80% των πωλήσεων γίνεται μετά την 4η επακολούθηση, κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο να γίνει τηλεφωνικώς λόγο του χρόνου που απαιτείτε. Στα σεμινάρια μας δείχνουμε ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ πως μπορείτε να κτίσετε μια λίστα πιθανών πελατών συλλέγοντας τα στοιχεία τους μέσω της διαφημιστικής σας εκστρατείας. Επίσης εξηγούμε πως γίνεται η επακολούθηση μέσω email και τηλεφώνου, πώς να μην γίνεστε ενοχλητικοί και γενικά πώς να δημιουργείτε αγωγούς πωλήσεων για κάθε προϊόν ή σειρά προϊόντων σας.

 

Αν τώρα δεν έχετε επιχείρηση αλλά σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια, ισχύουν και πάλι οι πιο πάνω λόγοι. Ένας απ’ τους λόγους που αποθαρρύνει ορισμένους, είναι το πώς θα βρούνε πελάτες. Το ίντερνετ είναι μια αστείρευτη πηγή πιθανού πελατολογίου. Στα σεμινάρια μας εξηγούμε ακόμα και που μπορείτε να βρείτε έτοιμα προϊόντα να προωθήσετε κερδίζοντας μεγάλες προμήθειες.

 

Μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για τα επόμενα μας σεμινάρια πατώντας σε αυτό εδω το κείμενο. Κλείνοντας έγκαιρα τη θέση σας μπορείτε να επωφεληθείτε μέχρι και 50% έκπτωση στην τιμή εισόδου!

 


Χάρης Λειβαδιώτης

Email: harris@smartworkrocks.com

harris 150

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *